Nadir Döviz ve Kıymetli Maden Ticareti Yetkili Müessese A.Ş.
444 5 995
Nadir Metal Rafineri 50.Yıl

    50 Yıl önce atölye ekibi ile yola çıktığımızda, 50 yıl sonrasında şu anki noktada olacağımızı bilerek hareket ettik. Hayallerimiz oluşturduğumuz gerçeklerin alt yapısı olmuştur.
Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri en net biçimde yorulmayarak yaratmış olduğumuz piyasa istikrarı ve istihdam hareketliliği ülkemizin ekonomik bazda ilericiliği ile paralellik sağlamıştır.

Kurumumuzca oluşturduğumuz profesyonel bir ekip ile beraber saha içi ve saha dışı çalışmalarımız ile ülkemizin büyüme hızına endeksli olarak hareket ediyor, ekonomik ivmeyi ise bir üst noktaya taşıyarak sağladığımız katkı ülkemiz ve kurumumuz adına değer taşımaktadır.
Bu açıdan genel çerçeveye baktığımızda yanılmamış olmak bizleri mutlu etmekle beraber, ülkemizin sağladığı istikrar bizler için gurur kaynağı olmuştur.

1967’ den bu yana durağan bir hayalciliğin değil an be an bir sonraki adımı düşünerek hareket edip oluşturduğumuz gerçeklerin temsilcileri olmaya çalıştık.
Uluslararası ekonominin sürüncemede olduğu şu dönemlerde ülkemiz ekonomisindeki yerel ve cesur adımlar Avrupa tekelinde bir ekonominin değil, Türkiye’nin söz sahibi olduğu ilerici ekonomiyi yaratmak için nefes aldığımız her gün daha iyiyi yapabilecek olmanın verdiği heyecanı ile çabalamaya devam ediyoruz.
Dünden bugüne ekip olmaktan ziyade kurum içerisinde oluşturduğumuz iş anlayışı, aile olmayı başarmamızdan kaynaklanmaktadır. Geçmişte olduğu gibi, bugünde yarattığımız misyonun takipçileriyiz. Ardımızda bıraktığımız her bir yıl bizlere kendimizi yenilememiz açısından eşsiz fırsatlar sunmuştur. İçimizdeki heyecan hala ilk günkü gibi diri ve capcanlı... Bugün 50 yılı geride bırakırken ardımızda bıraktığımız ve ülkemize armağan ettiğimiz çalışmalar ile nice yılların bize umudu olsun..
05.10.2018 14:26
Nadir Döviz ve Kıymetli Maden Ticareti
Yetkili Müessese A.Ş.,
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nnn izni ile kurulan gözetim ve denetimine tabii olan bir A grubu yetkili müessesedir.
nadir.doviz.app.store nadir.doviz.google.play
Tr       En       Ar
Kapalıçarşı Has Altın, Has Gümüş, Sarrafiye, Eski Ziynet, Yeni Ziynet ve Döviz Fiyatları Bilgilendirme Sistemi


Nadir Döviz ve Kıymetli Maden Ticareti Yetkili Müessese A.Ş.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın izniyle kurulan A Grubu yetkili müessesedir.